Home
Members
My profile
Upgrade Now
Login / Sign Up
Packages
Login
Sign Up
Star
ரேவதி Revathi
உத்திரட்டாதி Uthirattaadhi
பூரட்டாதி Poorattaadhi
சதயம் Sadayam
அவிட்டம் Avittam
திருவோணம் Thiruvonam
உத்திராடம் Uthiraadam
பூராடம் Pooraadam
மூலம் Moolam
கேட்டை Ketai
அனுசம் Anusham
விசாகம் Visaakam
சுவாதி Swathi
சித்திரை Chithirai
அஸ்தம் Astham
உத்திரம் Uthiram
பூரம் Poora
மகம் Magam
ஆயில்யம் Aayilyam
பூசம் Poosam
புனர்பூசம் Punarpoosam
திருவாதிரை Thiruvathirai
மிருகசிரீஷம் Mirugasirisham
ரோகிணி Rohini
கார்த்திகை Karttikai
பரணி Bharani
அஸ்வினி Asvini
Home
Members
Request
Profile
© 2025 Master mindhosting. All rights reserved.